احکام مراجع

حکم نماز خواندن آقایان با لباس زنانه چیست؟

حکم نماز خواندن آقایان با لباس زنانه چیست؟ اسلام برای پوشش آقایان در هنگام نماز سختگیری نکرده و پوشاندن عورت را کافی دانسته است اما لازم با احکام خاصی مانند پوشیدن لباس زنانه برای نماز آشنا باشید، بنابراین با این مقاله از سایت عابدون همراه باشید.

حکم نماز خواندن آقایان با لباس زنانه چیست؟

حضرات آیات عظام: امام خمینی، اراکی، گلپایگانی، امام خامنه ای، صافی گلپایگانی، سبحانی: احتياط واجب آن است كه مرد لباس زنانه و زن لباس مردانه نپوشد ولي اگر با آن لباس نماز بخواند اشكال ندارد.

مقالات مرتبط

حضرت یةالله العظمی مكارم شیرازی: احتیاط آن است که مرد لباس مخصوص زنان و زن لباس مخصوص مردان را نپوشد، ولى نماز با آن اشکال ندارد.

حضرت آیةالله العظمی نوري همدانی: احتياط واجب آن است كه مرد لباس زنانه و زن لباس مردانه نپوشد جز در مواردي كه داعي عقلايي و مصلحت مهم تري در بين باشد نپوشد ولي اگر با آن لباس نماز بخواند اشكال ندارد.

حضرت آیةالله العظمی فاضل لنکرانی: احتياط واجب آن است كه مرد لباس زنانه و زن لباس مردانه نپوشد يعنى مردان به نحوى لباس نپوشند كه بگويند لباس زنانه پوشيده اند و بر عكس، بنابراين پوشيدن دمپايى زنانه به تنهايى براى مردان اشكالى ندارد و برعكس. ولى اگر با آن لباس نماز بخواند اشكال ندارد.

آيت الله سيستاني: پوشيدن لباس زنانه بر مردان و پوشيدن لباس مردانه بر زنان حرام نيست و نماز خواندن با آن باطل نيست، ولي بنابر احتياط واجب جايز نيست مرد خود را به هيئت و زيّ (همانند) زن در آورد و هم چنين برعكس.

آيت الله شبيري زنجاني: اگر مرد لباس زنانه، و زن لباس مردانه را لباس عادي خود قرار دهد، بنابر احتياط واجب حرام است، ولي نماز خواندن در آن صحيح است. احتياط مستحب آن است كه اصلا مرد لباس زنانه، و زن لباس مردانه نپوشد، خصوصا درهنگام نماز خواندن.

آيت الله وحيد خراساني: اگر مرد لباس زنانه و زن لباس مردانه بپوشد، در صورتي كه زيّ (پوشش) خود قرار دهد، بنابر احتياط واجب حرام است. ستر عورت با آن در نماز بنا براحتياط واجب موجب بطلان است.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا