احکام مراجع

حکم حاملگی قبل از ازدواج چیست؟

حکم حاملگی قبل از ازدواج چیست؟ امروزه خیلی شنیده یا دیده‌ایم که خانم‌ها قبل از عقد و ازدواج باردار می‌شوند و چون این موضوع رواج زیادی یافته است قصد داریم در این مقاله از سایت عابدون، حکم این عمل را از نظر اسلام بررسی کنیم.

حکم حاملگی قبل از ازدواج چیست؟

بچه دار شدن قبل از ازدواج یعنی به وجود آوردن فرزند تک والد! یک لحظه به جمله ای که نوشته شد فکر کنید! شما فرزندی را وارد این دنیا می کنید که هیچ دفاعی برای وجود هر دو والد او ندارید. بچه دار شدن قبل از ازدواج برای کشورهای غربی تا حد زیادی جا افتاده است اما در ایران موضوع سبک دیگری دارد.

مقالات مرتبط

وقتی یک فرزند تک والد متولد می شود یعنی بستر خانواده شکل نگرفته است، زمانی که بستر خانواده شکل نگرفته باشد یعنی کودک واردی فضای پر تلاطم می شود. در چنین شرایطی بیشترین فشار روی والد اصلی فرزند است چون قانون و جامعه تنها او را به عنوان والد اصلی می شناسند.

اگر بخواهیم موضوع را به زبانی ساده را توضیح دهیم، بچه دار شدن قبل از عقد و ازدواج به دلیل سکس قبل ازدواج در قوانین شرع به کل رد شده است. یعنی قانون و نوشته های دینی در کشور های اسلامی چنین پدیده ای را اشتباه مطلق دانسته و نامی که بر روی فرزند قرار می گیرند، “حرام زاده ” است. همین واژه کوچک پر از مفهوم دردآور برای کودک و مادر است. چیزی که شرع در ایران قبول نکند با عدم تعادل در ترتیب همراه خواهد بود.

از سوی دیگر ایرانیان و به طور کلی مسلمانان به آبروی خود اهمیت زیادی می دهند و این موضوع سبب می شود که عرف نیز بچه دار شدن قبل از ازدواج را نپذیرد! بنابراین کسی که اقدام به بچه دار شدن قبل از ازدواج کرده است از سوی خانواده طرد می شود و شاید مجبور به نقل مکان به شهر دیگری باشد.

کودکانی که در یک بستر اشتباه متولد می شوند همیشه جنبه تفاوت خود را با سایر کودکان حس می کنند و این موضوع بخش مهمی از کار را شامل شده و در حوزه های مختلفی اجرا می شود. در دنیای امروزه ریسک پرخطر ممنوع است!

حکم ولد شبه بچه دار شن قبل از عقد

2.بله، اگر بعد از عقد باز هم عمل زنا شویی داشته و ندانند این بچه حاصل عمل قبل یا بعد از عقد است، این بچه حکم ولد شبهه را دارد.

ضمائم:

حکم ولد زنا بچه دار شدن قبل از عقد

پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است:

حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مد ظله العالی)

در فرض مرقوم اگر حکم را نمى‌دانستند حکم ولد شبهه را دارد و الا کودک متولد شده حکم ولد زنا را دارد.

حکم بچه دار شدن قبل از عقد درباره ارث

حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی)

حرام زاده [است ولی فرقی میان او و بقیه فرزندان نیست و تنها در مسأله ارث فرق دارند.

حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی)

هرگاه کسى با زنى که شوهر ندارد و در عدّه کسى نیست زنا کند جایز است او را بعداً به عقد خود درآورد و اگر بچّه اى از آنان متولد شود و ندانند از نطفه حلال است یا حرام آن بچّه حلال زاده است.

حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی)

حکم حلال زاده در ارث را ندارد ولی سایر احکام ابوت و بنوت را دارد .

حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته)

اگر انعقاد نطفه قبل از عقد شرعی باشد، بچه حرامزاده است.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا