رسانه مذهبیون

مراحل ثبت نام در سامانه سماح تصویری و گام به گام (اربعین 1403)

سالانه زائران زیادی برای حضور در پیاده روی باشکوه اربعین حسینی اقدام می کنند که برای نظم بیشتر این مراسم و بیمه شدن تمام مسافران، سامانه ای با نام سامانه سماح وجود دارد. زائران با ثبت نام در این سامانه می توانند خودشان را بیمه کنند و برای دریافت ارز اربعین هم اقدام کنند. اگر نمی دانید چطور ارز مسافرتی اربعین بگیرید مقاله مربوط به آن را مطالعه کنید. در این مطلب از رسانه عابدون هم مراحل ثبت نام در سامانه سماح را به صورت تصویری و گام به گام توضیح داده ایم.

ثبت نام متقاضیان زیارت اربعین حسینی علیه السلام از روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۴/۱۷، مصادف با اولین روز ماه محرم از طریق سامانه سماح آغاز شده است.

 

شرایط ثبت نام در سامانه سماح

 داشتن گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ اعزام الزامی است؛ در صورت لزوم نسبت به دریافت گذرنامه جدید اقدام گردد.

 از شرایط و تعهدات بیمه اربعین که در رسید ثبت نام درج می گردد آگاهی کامل حاصل نمائید.

 دستورالعمل های بهداشتی، توصیه های کنسولی و امنیتی، آموزش ها و … مطالعه و مورد توجه جدی قرار گیرد.

 ثبت دقیق شماره تلفن همراه هر یک از زائران در اطلاع رسانی های مهم و ضروری، امور گمشدگان و ارتباط هم گروهی ها بسیار حائز اهمیت است.

 زائرانی که قصد عزیمت به صورت گروهی دارند حتماً به صورت گروهی ثبت نام نمایند. ثبت نام گروهی در اطلاع رسانی هم گروهی ها، امور گمشدگان و … بسیار موثر خواهد بود.

نحوه ثبت نام در سامانه سماح

در ابتدا نشانی الکترونیک سامانه، samahapi.haj.ir را در مرورگر دستگاه خود جستجو کنید. بعد از وارد شدن به سامانه پس از مطالعه شرایط گزینه ثبت نام را انتخاب کنید.

در این قسمت با وارد نمودن کدملی و شماره همراه و همچنین کد امنیتی و زدن تیک موافقت شرایط ثبت نام کد تایید برای ورود به سامانه بر روی شماره تلفن همراه شما پیامک می شود.

دقت داشته باشید که فردی که در این قسمت وارد سامانه شده است به عنوان سرگروه درنظر گرفته می شود و در صورتیکه بخواهد نفرات بیشتری را ثبت نام نماید مابقی افراد به عنوان زیرمجموعه وی به حساب می آیند.

پس از ورود به سامانه می بایست اطلاعات اصلی که شامل، کد ملی، شماره تلفن، آدرس محل سکونت، تاریخ تولد و شماره گذرنامه ( تاریخ انقضاء گذرنامه به صورت میلادی) را وارد کنید.

پس از وارد نمودن اطلاعات هویتی و محل سکونت زائر می بایست یکی از بسته های بیمه ای را انتخاب نماید.

پس از انتخاب نوع بسته بیمه ای چنانچه بیماری خاصی دارد حتماً با ثبت در فرم سلامت اعلام نمائید.

در صفحه بعد کاربر می بایست مرز خروجی و تاریخ خروج از مرز (اعزام) و همچنین مرز و تاریخ ورود به کشور (بازگشت) خود را مشخص نماید.

در مرحله بعد نوع وسیله نقلیه جهت عزیمت تا مرز و همچنین برگشت از مرز را مشخص می نمائید.

در صفحه بعد می توانید اطلاعات اعضاء گروه و هزینه بیمه را مشاهده و با زدن کلید پرداخت وارد درگاه پرداخت شوید.

پس از پرداخت موفق هزینه مربوطه مجدد وارد سامانه سماح می شوید و در این صفحه حتماً نسبت به چاپ رسید ثبت نام و همچنین کارت شناسایی زائرین اقدام نمائید.
با توجه به اینکه رسید ثبت نام به منزله بیمه نامه شما می باشید توصیه می شود ضمن مطالعه دقیق شرایط بهره مندی از خدمات بیمه ای حتماً این رسید را در طول سفر همراه خود داشته باشید

جزئیات بیمه زائران اربعین

مبلغ بیمه زائرین اربعین چقدر است؟ بنا به مصوبه ستاد مرکزی اربعین همه زائران باید تحت پوشش بیمه قرار گیرند و مبلغ ۲۰ هزار تومان هم به منظور جبران هزینه‌های ارائه خدمات درمانی جمعیت هلال احمر پرداخت نمایند، بدین منظور بیمه زائرین در قالب سه بسته متنوع با پوشش‌های مالی متفاوت در نظر گرفته شده است و حق بیمه هر یک از بسته‌ها با احتساب سرانه مربوط به خدمات درمانی جمعیت هلال احمر با قیمت‌های ۸۰،۰۰۰ و ۹۰،۰۰۰ و ۱۰۰،۰۰۰ تومان می‌باشد که هر یک از زائران می‌بایست بنا به تمایل خود الزاماً یکی از پوشش‌های بیمه‌ای را انتخاب و با پرداخت هزینه مربوطه ثبت نام خود را در سامانه سماح تکمیل نمایند.

با توجه به استعلام‌ها و بررسی‌های صورت پذیرفته، شرکت بیمه معلم به عنوان بیمه‌گر زائرین اربعین ۱۴۰۳ انتخاب شده و پوشش تعهدات مالی هر یک از بسته‌ها به شرح ذیل است:

در بسته اول پوشش غرامت فوت به هر علت ۱۰۰ میلیون تومان و غرامت فوت در اثر حادثه ۷۰۰ میلیون تومان، غرامت نقص عضو یا از کار افتادگی دائم کلی یا جزئی در اثر حادثه تا سقف ۷۰۰ میلیون تومان، پوشش هزینه‌های درمان سرپایی تا ۱۰ میلیون تومان و هزینه‌های درمان جراحی و بستری تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان تعیین شده است.

در بسته دوم پوشش غرامت فوت به هر علت ۱۵۰ میلیون تومان و غرامت فوت در اثر حادثه ۸۵۰ میلیون تومان، غرامت نقص عضو یا از کار افتادگی دائم کلی یا جزئی در اثر حادثه تا سقف ۸۵۰ میلیون تومان، پوشش هزینه‌های درمان سرپایی تا ۱۲ میلیون تومان و هزینه‌های درمان جراحی و بستری تا سقف ۱۲۰ میلیون تومان تعیین شده است.

در بسته سوم پوشش غرامت فوت به هر علت ۲۰۰ میلیون تومان و غرامت فوت در اثر حادثه یک میلیارد تومان، غرامت نقص عضو یا از کار افتادگی دائم کلی یا جزئی در اثر حادثه تا سقف یک میلیارد تومان، پوشش هزینه‌های درمان سرپایی تا ۱۵ میلیون تومان و هزینه‌های درمان جراحی و بستری تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان تعیین شده است.

 

 بیماران ذیل از تشرف به عتبات در این ایام منع شده اند و تاکید می شود از ثبت نام خودداری نمایند:

  • بیماران دیابتی با زخم و یا عفونت اندام.
  • بیماران دیابتی که مشکل کلیوی دارند.
  • بیماران مبتلا به رتینوپاتی پیشرفته.به
  • بیماران دارای عوارض و علایم قلبی و عروقی.
  • بیمارانی که کنترل نامطلوب قند دارند یا قند ناشتای ۲۵۰ و بالاتر دارند.
  • بیماران مبتلا به سرطان که در حال درمان هستند.
  • بیماران مبتلا به سرطان که وضعیت جسمانی نامطلوب دارند.
  • بیماران مبتلا به آسم و COPD شدید و یا کنترل نشده.
  • افرادی که بنا به نظر پزشک دارای بیماری واگیر می باشند (بالاخص بیماریهای تنفسی، گوارشی و پوستی).
  • افرادی که دارای بیماری حاد تب دار می باشند تا حداقل ۴۸ تا ۷۲ ساعت پس از قطع تب بدون استفاده از داروهای تب بر، بالاخص بیماریهای تنفسی و گوارشی و پوستی با انجام معاینه مجدد.

 افراد ذیل الذکر نیز حتی الامکان از ثبت نام و تشرف به زیارت اربعین خودداری نمایند:

  • زنان باردار.
  • سالمندان بالای ۶۵ سال.
  • افراد دارای بیماری های زمینه‌ای صعب العلاج.
  • افراد دارای فشارخون بالای کنترل نشده.
  • افراد مبتلا به دیابت کنترل نشده.
  • افراد چاق با ضریب توده بدنی بیش از ۴۰ .
  • افراد دارای ضعف یا نقص سیستم ایمنی.
  • افرادی که در حال طی دوران درمان شیمی درمانی می باشند.

 

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا