چگونه با صورت زخمی وضو بگیریم؟
چگونه با صورت زخمی وضو بگیریم؟ برای وضو لازم است تمام موانعی که روی اعضای وضو هستند را برطرف کنیم تا آب به آنها برسد، اما اگر مانعی مانند زخمی بود که آب برای آن ضرر دارد چه باید کرد؟ در این مقاله از سایت عابدون پاسخ این سوال را بررسی خواهیم کرد.چ
چگونه با صورت زخمی وضو بگیریم؟
در صورتی که زخم، نجس باشد باید آن را قبل از وضو آب بکشد و اگر آب برای آن ضرر نداشته باشد، هنگام وضو به طور معمول بشوید. اما اگر شستن برای آن مضر است، هنگام وضو باید اطراف آن را بشوید و احتیاط آن است که اگر کشیدن دست تر بر آن ضرر ندارد، دست تر روی آن بکشد و چنانچه روی آن نجس است پارچه پاکی روی آن بگذارد و روی پارچه دست تر بکشد. البته اگر محل مسح زخم است و نمیتواند روی آن دست تر بکشد، باید به جای وضو، تیمم کند؛ ولی اگر بتواند پارچهای روی زخم قرار دهد و روی آن دست بکشد، احتیاط آن است که علاوه بر تیمم، وضو نیز با چنین مسحی بگیرد.
وضو و غسل جبیره احتیاطی
سؤال: با رنگ و چسب کار میکنم و کار کردن با دستکش هم ممکن نیست؛ همیشه برای وضو و غسل تا آنجایی که بتوانم، مانع را برطرف میکنم ولی گاهی بعد از نماز، وضو و یا غسل، مانعی میبینم که موقع برطرف کردن متوجه نشده بودم. آیا میتوانم برای وضو و غسل، نیت ما فی الذمه کنم که اگر مانعی بود و من نتوانستم متوجه بشوم، وضو یا غسل جبیرهای به حساب آید؟
جواب: اگر از مواردی باشد که وضوی جبیره مجاز است، میتوانید هنگام شستن عضو جاهایی را که احتمال میدهید مانع وجود دارد، علاوه بر شستن، به نیت وضو دست تر هم بکشید.